Kwaliteit tot in het kleinste detail

Met ADvanced schep je een thuis die aan je wensen beantwoordt: comfortabel, veilig en energie-efficiënt. Ramen en deuren van dit nieuwe high-end raamsysteem bieden veelzijdige mogelijkheden qua vorm, kleur en oppervlakte-uitvoering.

Met een ADvanced raam kies je voor de toekomst, nu !

Premium Belgian quality

Driven by technology

AD Megatec ontwikkelt en fabriceert het High-End merk ADvanced. 

Windows

Plana

PLANA is een exclusief en heel strak raamprofiel. Dit profiel leent zich perfect voor de minimalistische en strakke vormgeving van een nieuwe woning of moderne renovatie. Vraag de folder aan je installateur en ontdek de mogelijkheden van dit uitzonderlijk raam. 

windows

Rustic

RUSTIC is een exclusief en zeer elegant raamprofiel. Dit profiel leent zich perfect voor de iets meer traditionele woning en/of pastorie-cottage stijl. Ga je voor een retro of steel-look , dan is de Rustic de perfecte keuze. Vraag de folder aan je installateur en ontdek de mogelijkheden van dit zeer elegant raam. 

windows

Wood & Steel

Deze collectie combineert natuurlijk eikenhout met zwarte accenten zoals zwarte lijnen, siertrekkers, zwarte ramen in deuren enz. Onze designers ontwikkelden zelfs een reeks aluminium profielen die het kunststof raam verrijken met het slanke steellook effect, zonder afbreuk te doen aan de uitzonderlijke isolatiewaarden van ons raam - en deursysteem.

Doors

Met de ADvanced deurcollectie haal je het beste in huis. Dit uitzonderlijk gamma stijlvolle en ultra-veilige deuren is speciaal ontwikkeld om je woning net dat tikkeltje “meer” te geven, homogeen aan het gekozen raamsysteem. Vraag naar onze mooie ADvanced deurcollectie bij je installateur.

Downloads

Download hier uw brochure.

Vragen?

Heb je vragen over het ADvanced-aanbod? Stuur ons gerust een berichtje.