De perfecte harmonie tussen hout en steellook

Ramen en deuren bepalen niet alleen de uitstraling van je gevel, maar spelen ook een essentiële rol in de look & feel van je interieur.

Dit komt omdat ze in de hedendaagse architectuur vaak zichtbaar blijven, wat de stijl ook is: of het nu traditioneel, modern of klassiek is. Besteed daarom voldoende aandacht aan de juiste, tijdloze kleur die perfect aansluit bij jouw woning en interieur.

Met natuurlijk eikenhout, wit, beige of zwart kies je niet voor een trend, maar voor tijdloze klasse.

Exclusieve ramen en deuren

Bij ADvanced blijven we voortdurend innoveren. Zo lanceren we een exclusieve reeks van aluminium steellook profielen, de AD-Steel®. Met deze toevoeging wordt jouw raam of deur niet alleen exclusiever, maar ook zichtbaar slanker en eleganter.  

Onze AD-Retro® is al jaren dé referentie voor traditionele ramen in een moderne pastorijstijl, en nu is deze ook verkrijgbaar in een prachtige natuurlijk eikenhouten structuur.

Download onze folder Wood & Steel voor meer details.

Design en duurzaamheid in balans

Een traditioneel raam in natuurlijk eiken houtstructuur zonder toevoeging van extra sierlijsten, of een strak en modern raam met dezelfde eikenafwerking ... de keuze is aan jou.

Met onze ecologisch verantwoorde ramen hoeven er geen bomen meer gekapt te worden voor het perfecte raam. Ontdek een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid en omarm een groenere toekomst.

Onze kunststof ramen gaan een leven mee en zijn 100 % recycleerbaar.

Doors Retro & Steel

Ontdek de prachtige combinatie van natuurlijk eikenhout en zwarte accenten met onze ADvanced deuren. 

Deze tijdloze en verfijnde optie voegt warmte en karakter toe aan elke woning, terwijl het duurzame ontwerp zorgt voor blijvende schoonheid. Net als onze eerder genoemde AD Steel ramen, is onze ADvanced deurencollectie ook verkrijgbaar met een Steel-afwerking.

Download onze catalogus en laat je inspireren.

Downloads

Download hier uw brochure.

Vragen?

Heb je vragen over het ADvanced-aanbod? Stuur ons gerust een berichtje.